Šta je mezoterapija?

Sigurno ste čuli za mezoterapiju, ali niste potpuno sigurni šta je to

Mezoterapija predstavlja proceduru putem koje se pomocu vrlo tankih iglica u kožu ubrizgavaju različite supstance (kokteli), koji doprinose njenoj hidrataciji, revitalizaciji i sve ukupnom podmlađivanju. 

Koža se vremenom menja, što pod uticajem starosti, što uticajem okoline, izlaganja suncu, zagađenja i loših životnih navika, i dolazi do smanjenja kolegenih i elesticnih vlakana u njoj, gubi se svežina, jedrina i elesticnost i formiraju se sitne bore. 

Upravo ovom procedurom, vracamo koži ono sto je izgubila, poboljšavamo njenu teksturu i čvrstinu, smanjuje se vidljivost prosirenih pora, kao i sitnijih bora.  (more…)

Mezoterapija podočnjaka

Kada se u stvari radi mezoterapija podočnjaka?

Mezoterapija predstavlja  proceduru kojom se vrlo tankim iglicama vrši ubrizgavanje specijalnih supstanci (koktela) u kožu, cime se doprinosi njenoj hidrataciji i podmladjivanju. 

Koža vremenom gubi dragocene sastojke koje nas cine odmornim i lepim.

Najviše se promene primete upravo na licu i regiji podočnjaka , jer je to podrucje najvise izlozeno suncu, atmosferskim prilikama, a svakako da i loše životne navike poput nedostatka sna ,umora, stresa, lose ishrane i pusenja imaju uticaj na smanjenje njenog kvaliteta.  (more…)

Mezoterapija lica

Ako planirate da radite mezoterapiju lica, pročitajte sledeći tekst

Mezoterapija predstavlja proceduru kojom se pomocu vrlo tankih iglica u kožu ubrizgavaju različite supstance (kokteli) koji doprinose povećanju njene svežine, jedrosti, smanjenju sitnih pora i bora, kao i podmlađivanju. Izbor koktela je individualan, u zavisnosti od regije, stanja kože kao i problema koji se tretira, a određuje ga lekar na samom pregledu.

 Mezoterapiju mogu da rade osobe svih starosnih grupa.  (more…)